logo_cap.gif
[Tancar]
capcalera-sessio-museu-del-ter.jpg

Vull rebre informació

Última modificació : 17/10/2019 14:50:06

Vull rebre informació

Vols rebre informació per correu electrònic de les actuacions de participació que es fan des de l'Ajuntament?


  • * Camps obligatoris

Informació bàsica de protecció de dades personals

Responsable del tractament: Ajuntament de Manlleu.

Finalitat: inscripció a l’activitat, organització i enviament d’informació del Servei de Participació.

Legitimació: consentiment de la persona que s’inscriu i permetre la seva participació.

Destinataris: les dades no es comunicaran a tercers.

Drets de les persones interessades: Es poden exercir els drets d’accés, rectificació, supressió, oposició al tractament i sol·licitud de la limitació adreçant-se a Ajuntament de Manlleu.

 

> Més informació a continuació:

 

Informació detallada sobre tractament de dades personals

 

Qui és el responsable del tractament de les vostres dades?

Ajuntament de Manlleu, CIF P0811100G, amb adreça plaça Fra Bernadí, 6, tel. 938506666,  protecciodedades@manlleu.cat. Pot contactar amb el Delegat  de  protecció  de  dades (DPD) per mitjà de l’adreça dpd@manlleu.cat

 

Amb quina finalitat tractem les dades personals?

Les dades obtingudes en el procediment d’inscripció i les restants que s’obtinguin en la prestació del servei es tractaran per a les finalitats següents: gestió i organització de projectes o activitats del Servei de Participació, enviament d'informació per part del mateix Servei.

 

Quina és la legitimació per al tractament de les dades?

El tractament de les dades es porta a terme per a la prestació dels serveis que rebran les persones inscrites a l’activitat i en compliment d’una missió d’interès públic.

 

A qui es comuniquen les dades?

Les dades no es comunicaran a tercers. 

 

Quant de temps conservarem les dades?

Les dades personals es conservaran durant el temps necessari per oferir el servei.  S’eliminaran seguint el procediment reglamentari que regeix per a les administracions públiques.

 

Quins drets existeixen en relació al tractament de les dades?

Qualsevol persona té el dret a saber d’on s’han obtingut les dades, en el cas que no s’hagin proporcionat directament, la finalitat a les que es destinen i les cessions que s’hagin efectuat o es prevegin efectuar. De manera general les lleis reconeixen a les persones interessades el dret a accedir a les seves dades, així com a sol·licitar la rectificació de les dades inexactes o sol·licitar- ne la supressió quan les dades ja no siguin necessàries per a les finalitats per a les quals es van recollir i no hi hagi obligació de conservar-les. En determinades circumstàncies els interessats poden sol·licitar la limitació del tractament de les seves dades, dret que li atorga el control d’aquestes dades principalment de cara a corregir tractaments inadequats i presentar reclamacions en defensa dels seus drets.

 

Com es poden exercir o defensar els drets?

Per escrit al Registre General de l’Ajuntament de Manlleu, pl. Fra Bernadí, 6 08560 Manlleu, o a través del portal de tràmits https://tramits.manlleu.cat

 

Si una persona considera que els seus drets no s’han atès adequadament, pot presentar una reclamació davant l’Autoritat Catalana de Protecció de Dades (www.apd.cat). En qualsevol moment es pot adreçar directament al Delegat de  protecció  de  dades (DPD) per mitjà de l’adreça dpd@manlleu.cat

 

 


Escut de l'Ajuntament de Manlleu

Plaça Fra Bernadí, 6
(08560) MANLLEU
Tel. 93 850 66 66
Fax 93 850 79 70
Amb la col·laboració de:
  • Logo de la Diputació de Barcelona