logo_cap.gif
[Tancar]
capcalera-sessio-museu-del-ter.jpg

Última modificació : 06/02/2021 22:41:57
Àmbit
Ciutat
Data d'inici
21 de febrer del 2022
Data finalització
28 de juliol del 2022
Objectius
Àrees i entitats involucrades

Fase activa del procés

Propostes
Valoració de propostes
Avaluació i retiment de comptes

Processos participatius 2022

El nou procés participatiu començarà el dilluns 21 de febrer i es centrarà en els barris de la Cavalleria, la Salut, el Puig - La Teuleria i la Coromina (no Industrial)


L’Ajuntament de Manlleu ha decidit donar continuïtat al projecte de pressupostos participatius iniciat l’any 2020 al barri de Vista Alegre i celebrat, posteriorment, als barris de Baix i Dalt Vila l’any següent. Aquest document que a continuació es presenta conté els diferents detalls, fases i calendari per l’elaboració del procés participatiu que permetrà la generació i priorització de prop ostes de millora de Manlleu per part dels manlleuencs i manlleuenques en aquesta tercera edició. En aquesta ocasió, si bé l’àmbit d’actuació de les propostes serà sobre els barris de la Cavalleria, la Salut, el Puig – la Teuleria i la Coromina (no industrial), la participació es preveu per tota la ciutadania del municipi.

  • Qui pot presentar propostes? Qualsevol persona empadronada a Manlleu així com també entitats, comerços o empreses ubicades a la ciutat.
  • Quin serà el número màxim de propostes que es podran presentar? Cada proposant podrà presentar un màxim de 5 propostes.
  • Com es podran presentar propostes? Telemàticament en aquesta plataforma, via WhatsApp al número 659354447 i presencialment als punts habilitats.
  • Com es validen i es valoren les propostes presentades? Els tècnics i tècniques municipals avaluaran la viabilitat tècnica, jurídica i econòmica de les propostes presentades.
  • Qui pot votar? Totes les persones empadronades a Manlleu, majors de 16 anys en el moment de la votació.
  • On podré votar? A través d'aquesta mateixa pàgina web.
  • T'hi vols implicar més? Inscriu-te a la Comissió de Garanties del procés i digues la teva! Si en vols formar part, escriu un correu a participa@manlleu.cat.

 

Si bé tot el procés tindrà la plataforma Participa-311 (Decdidim) com l’espai de referència informatiu i de participació, l’execució del projecte combinarà tant les vies telemàtiques com presencials en totes les seves fases.

Fes clic al següent enllaç per accedir a tota la informació

Participa311- Manlleu


Imatges

ciutat_amable_i_sostenible.jpg
recursos_campanya_pp22.jpg
Escut de l'Ajuntament de Manlleu

Plaça Fra Bernadí, 6
(08560) MANLLEU
Tel. 93 850 66 66
Fax 93 850 79 70
Amb la col·laboració de:
  • Logo de la Diputació de Barcelona