logo_cap.gif
[Tancar]
capcalera-sessio-museu-del-ter.jpg

Última modificació : 03/05/2018 15:52:09
Àmbit
Ciutat
Data d'inici
6 d'abril del 2018
Data finalització
25 de febrer del 2020
Objectius
Definir les polítiques locals de joventut per al període 2019-2022 conjuntament amb els i les joves de Manlleu.
Àrees i entitats involucrades
Àrea de Serveis a les Persones i Promoció Econòmica, Diputació de Barcelona

Memòria final

Un pla local de joves és l’instrument estratègic que els ajuntaments tenen al seu abast per pensar amb els i les joves com hauria de ser el seu municipi en el futur. També serveix per planificar amb el jovent les accions, programes i recursos municipals adreçats a la gent jove.


El Pla Local de Joves 2020 - 2023 de l’Ajuntament de Manlleu és el document que recull els projectes, programes i actuacions que estructuraran les polítiques de joventut municipals durant els propers quatre anys. Es tracta d’una eina de planificació estratègica que permet definir de forma més eficient la gestió dels recursos municipals en l’àmbit de la joventut.

 

La participació del jovent de la ciutat és un dels elements claus del procés de construcció d’aquest Pla, que també ha comptat amb la participació de personal tècnic municipal i dels i les representants polítics del consistori, tant equip de govern com oposició. La participació de totes aquestes persones, procedents de diversos àmbits i amb diferents vivències, ha ofert una varietat de punts de vista molt enriquidora i necessària que s’ha intentat reflectir en el present document.

 

Aquest Pla s'ha aprovat per unanimitat al Ple de 25 de febrer de 2020. Podeu consultar el document en aquest mateix apartat.


Imatges

Fotografia Racó Jove, 6 d'octubre
Recollida de propostes del Racó Jove
Cartell del racó Jove
Cartell del concurs d'Instagram
Grup Motor del Pla Local de Joves
Escut de l'Ajuntament de Manlleu

Plaça Fra Bernadí, 6
(08560) MANLLEU
Tel. 93 850 66 66
Fax 93 850 79 70
Amb la col·laboració de:
  • Logo de la Diputació de Barcelona